Main Page Sitemap

70 års present till pappa


I små gummibåtar for vi över vågorna för att försöka stoppa uppskjutningen av en amerikansk missil.
I Sverige började jag engagera mig i Greenpeace vid sidan av mina studier i framför allt statsvetenskap och sociologi.
Sedan 2011 är jag nordisk kampanjchef.
Jag har arbetat med en mängd frågor, bland annat med att hindra spridning av miljögifter från sopförbränning, att stoppa oljeutsläpp i Östersjön, hejda skövlingen av gammelskog, med klimatförändringarna och med utfiskningen av haven.Efter ett par år började jag jobba som volontäransvarig och blev sedan kampanjledare.I slutändan blev vi dömda till ett års villkorligt.Under skoltiden utvecklade jag även gratis målarbilder vinter viljan att förändra världen till det bättre, framför allt under gymnasietiden på julrim presentkort hm Atlantic College i Wales, en internationell skola med elever från 70 olika länder, vars syfte var att skapa samhällsengagemang och internationell förståelse bland eleverna - något som ofta.Jag växte upp nära naturen i hjärtat av Södermanland, så miljö- och naturintresset har alltid funnits där.En uppmärksammad och framgångsrik kampanj som jag drev var att försöka stoppa avverkningen av statliga skogar med höga naturvärden.Framför allt har fokus legat på skogsfrågor, bland annat skyddet av Sveriges sista gammelskogar.Det är det som driver mig att fortsätta.Efter att ha varit borta från organisationen några år - bland annat arbetade arbetade jag som kampanjledare på ActionAid under två år - återvände jag i april 2009 som kampanjchef för Greenpeace i Sverige.Min uppgift var att se till att vi i Sverige driver ett effektivt kampanjarbete, ofta i syfte att sätta press på beslutsfattare.Patrik Eriksson, ladda ner pressbild 5Mb.
Under mina år på Greenpeace har alla engagerade personer som jag mött övertygat mig om att vi tillsammans kan se till att miljöbrotten får ett stopp!
Vi aktivister fängslades, fick inte resa ut från USA och hotades av 11 års fängelse.
En av de större var när vi sommaren 2001 protesterade mot den globala kärnvapenupprustningen.Jag har också deltagit i flera aktioner.Många gånger representerade jag även Greenpeace i kontakt med media och politiker.I slutändan blev vi dömda till ett års villkorligt.#1 Free PDF Converter!'The Hobbit Martin Freeman to play Bilbo Baggins; other roles also cast.


Last news

Tageszeitungen und das Internet wurde komplett aus meinem Leben verbannt.Als je op een link klikt, dan krijg je eerst een preview te zien.In deze preview is te zien hoe de pagina van die link eruitziet en kan je ook in én oogopslag zien waar die pagina over gaat.6:08, fittslickning och..
Read more
Zalando, klicka på Z nedanför.Det er alltid lurt å bruke en rabattkode fra slik at du ikke betaler full pris eller rett og slett mer enn det du egentlig behøver å betale.Husk alltid å lete etter et slikt felt i alle nettbutikker du handler hos.Når du løser inn en rabattkode..
Read more

Top news

Nelly rabattkod blogg

Du hittar de bästa rabattkoderna och erbjudandena samlade hos oss på Aftonbladet rabattkoder.Sportsapparel100 Kommentera Inga kommentarer.Använd en Önskefoto rabattkod.End of Season Sale : Nike Store kör rea med upp till 40 rabatt på utvalda varor.Grand15 Kommentera Inga kommentarer.Varorna minskas och märks i rean med hur mycket rabatt du får i


Read more

Rabattkod ivyrevel 2017

Hitta den perfekta Alla hjärtans dag presenten till din älskade.Detaljer 20 rabatt på allt från Lene Bjerre!Detaljer 20 rabatt på allt från Bloomingville!Det tar lite extra på en om jag komplett rabattkode ska vara ärlig.Detaljer 15 på utvalda upplevelser!Jag är så spänd på mitt nya tema jag kommer köra efter


Read more

Sbab rabatt

Vi beklagar eventuella problem som det kan medföra dig som besökare.Stabelo har inga krav på kringaffär eller helkundsengagemang, allt för att göra bolåneprocessen så schysst och enkel som möjligt.Här på Bästabolå presenterar vi allt du behöver veta om bolån.Du behöver därför aldrig lägga tid på att bevaka dina rabatter eller


Read more
Sitemap